английски образователни конструктори

Списък на
ПРОМОЦИИТЕ
в УЧМАГ

Дъски с блокчета

Тези нови продукти от серията на Морфун са предназначени за най-малките ученици и техните първи стъпки в математиката.42045 L Large Font with boy

Основната цел на конструкторите MATHSPHUN е да помогне на децата при изучаването на различните аритметични действия по един различен и по-забавен начин. Подобно на всички останали модели на Морфун, уникалното при елементите на конструктора е начинът, по който те се свързват. Това позволява на децата да построяват цели задачки и редици с числа без конструкцията да се разпада. Различните пък цветове на блокчетата, ще привлекат детското внимание за по-дълго, давайки възможност на учителите за нови игри свързани с математиката.

Моделите MATHSPHUN са разделени на 3 категории – за събиране, за умножение и за числата от 1 до 100. Всички комплекти включват елементи с цифри и знаци и помощни табла и карти.

 
Комплект MATHSPHUN за събиране:

Addition Pad Bricks

Комплектът включва разчертана дъска, върху която децата могат да поставят елементите от конструктора, решавайки различни задачки за сбор на числата до 10.
Различното поставяне на елементите с големи червени цифри по дъската формира различните задачи, които децата могат да решават. Една дъска е достатъчна за игра на маса с четирима участници. За още по-голямо разнообразие в комплекта са включени и 8 работни карти, което осигурява възможност за над 30 аритметични действия.

Addition 1+2=3

 

Комплект MATHSPHUN с числата от 1 до 100:

44100 - 100 Board pieces no back

Вторият комплект на MATHSPHUN съдържа числата от 1 до 100 и математическо табло, на което да бъдат поставяни елементите. Този комплект е изключително подходящ за изучаването на двуцифрените числа, а включените 8 работни карти ще предложат на учителите различни идеи за упражнения и задачи.

 

 

 

 

 
Комплект MATHSPHUN за умножение:

Maths Multiplier 3 Times table Mulitcoloured

Този комплект е подходящ за малко по-напредналите ученици, защото освен числата от 1 до 100 в него са включени и елементи със знакът за умножение. Математическото табло и работните карти ще помогнат при упражненията с този комплект, а различните цветове на числата ще улеснят децата да изберат правилното блокче.

Комплект МАTHSPHUN 213 елeмента

Този комплект по математика съдържа 213 елемента с числата от 0 до 10 и знаците за събиране, изваждане, делене и […]

213 елемента - 15 работни карти

купи продукта

Комплект MATHSPHUN за събиране

141 елеметна, математическа дъска предназначена за упражнения по събиране и 8 работни карти с инструкции.

141 елемента - табло - 8 работни карти

купи продукта

Комплект MATHSPHUN с числата от 1 до 100

Включва 100 елемента с цифрите от 1 до 100, 8 работни карти и математическо табло.

100 елемента - табло - 8 работни карти

купи продукта

Комплект MATHSPHUN за умножение

Комплектът за умножение включва 141 елемента, табло и работни карти с примери за над 30 действия.

141 елемента - табло - 8 работни карти

купи продукта