английски образователни конструктори

Списък на
ПРОМОЦИИТЕ
в УЧМАГ

За Morphun

eduction_home

Morphun е английска фирма, създадена през 1966 год. Тя е успяла да направи конструкторите едновременно по-забавни за игра и по-полезни за развитието на различни умения при децата.

Квадратните блокчета Morphun са същия размер като на традиционния среден размер конструктори и са 100% съвместими с тях, но Morphun са добавили много различни начини за свързване на отделните елементи. Това позволява да се създават много повече форми със същия брой части. През годините Morphun разработиха и добавиха странични свързващи, сменящи посоката части, дълги и къси оси и много други различни елементи към оригиналната концепция с цилиндърчета и тръбички. Като резултат сега могат да се създават кръгове, спирали, криви и механизми които са невъзможни с традиционните конструктори.
Всяка година Morphun добавя нови продукти и подобрения на вече разработени и успешни комплекти.

Те са лесни за боравене и децата успяват бързо да се адаптират към уникалния начин на свързване на елементите. Различните комплекти са подходящи както за индивидуална игра така и за групови занимания.
Освен за забавление, моделите на Morphun предоставят възможност на децата да упражняват своите знания по математика и езиците.

Окуражавани да опитват различните комбинации, по които частите могат да се свързват, децата сами ще открият как да завършат различните модели. С помощта на Morphun учителите могат да подобрят и направят по-интересен процеса на обучение.

Конструкторите Morphun са в учебните програми на 42 страни по света. От 2012 год. Morphun се предлагат и в България. Дистрибутор за страната е фирма УЧМАГ ООД, а всички модели можете да намерите на www.uchmag.com

 

върнете се обратно